Kurssit ja tapahtumat

 

KÄVELYNTAITO-kurssit toukokuussa!

Sauvakävely 1 pidetään tiistaisin 7. ja 14.5. klo 18-19.15

Parhaimmillaan sauvakävely vahvistaa ylävartaloa ja vapauttaa niska- ja hartiaseudun jännitystiloja.
Kurssilla opetellaan ja kerrataan sauvakävelytekniikkaa. Kurssilla keskitytään tekniikkaan, tehdään alkulämppärit ja loppuvenyttelyt sekä pieni lenkki luonnon reitillä hioen opittua tekniikkaa. Omat sauvat mukaan!
Kurssin hinta on 30€ (Kävelykurssi 1&2 yhteensä 50€)

Sauvakävely 2  tiistaisin 21. ja 28.5. klo 18-19.15

Kun Sauvakävely 1 -perusteet on käyty, niin tämä syventävä kävelykurssi on sinulle! Kurssilla keskitytään lantion asentoon, selkärangan kiertoon, rullaavaan askeleeseen ja rentoon & hallittuun kävelyyn! Omat sauvat mukaan!
Kurssin hinta on 30€ (Kävelykurssi 1&2 yhteensä 50€)

Ilmoittaudu / kysy lisää: studio@topaasi, tai varaa paikka sähköisen ajanvarauksen kautta www.topaasi.fi.

 

PERUSKURSSI -pilates & syvävenyttely  

Peruskurssilla tutustut pilateksen ja syvävenyttelyn peruskäsitteisiin ja -liikkeisiin. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla. 
Kurssiin kuuluu yhteensä 5 harjoitustuntia ja 1 (yksi) vapaavalintainen viikkotunti, kurssin hinta on 85€.

Seuraava peruskurssi järjestetään elo-syyskuussa 2019, tervetuloa mukaan!
Ilmoittaudu / kysy lisätietoja sähköpostitse 
studio@topaasi.fi

 

SPS selän spiraalistabilaation kurssi 

Seuraavan kerran elo-syyskuussa 2019

SPS-harjoitteiden avulla pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä ja vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa. Samalla luodaan tilaa selkänikamien väliin ja lisätään aineenvaihduntaa. Tavoitteena vahva, toiminnallinen, terve selkä! Hinta 25€

Ilmoittaudu / kysy lisätietoja sähköpostitse 
studio@topaasi.fi 

 

NISKA & HARTIAT -workshop

Seuraavan kerran syskyllä 2019

Niska-hartiaseudun kivut ja vaivat ovat erittäin yleisiä ja johtuvat yleensä niskan ja hartioiden pitkään jatkuneesta staattisesta jännityksestä. Tämä on usein seurausta huonosta ergonomiasta esim. päätetyötä tehdessä.
Staattisessa työssä kaularangan välilevyt kuluvat, josta voi seurata erilaisia oireita, kuten päänsärkyä, huimausta, väsymystä, sormien pistelyä ja puutumista - jopa sormien puristusvoiman heikkenemistä!

Niskan alueen lihasten jumppaaminen, venyttäminen ja rentouttaminen ovat olennaista oireiden ehkäisyssä ja hoidossa. Tule opettelemaan tehokkaita ja helppoja liikkeitä vahvistamaan ja vapauttamaan niska-hartiaseudun lihaksia..

Et tarvitse aiempaa kokomusta, vaan tilaisuus on kaikille avoin. Workshopin hinta on 35€.

 

SPS selän spiraalistabilaatio-kursseja ja Kävelyntaito-kursseja järjestetään kysynnän mukaan, ilmoita halukkuutesi tulla mukaan.

Kerää oma porukka (min. 4 osallistujaa), niin sovitaan teille ihan oma kurssiajankohta!  (Peruskurssi -Pilates & Syvävenyttely, SPS tai Kävelyntaito)

 

Seuraa meitä somessa