Kurssit ja tapahtumat

 

Barre workshop (perusteet) pe 25.11. klo 17.30-18.45

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Erityisesti pakarat, reidet ja keskivartalo pääsevät töihin barre-tunnilla. Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat musiikin tahtiin tehtävää monipuolista ja innostavaa treeniä, barre on sinua varten. Saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon!

Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua Barre-viikkotunneilla tiistiaisn ja keskiviikkoisin.

Seuraava Barre workshop on pe 25.11. klo 17.30-18.45. Hinta 35€

Ilmoittaudu ja/tai kysy lisätietoja studio@topaasi.fi. Voit myös ilmoittautua netissä sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta http://vello.fi/topaasi

 

Pilates & syvävenyttely -peruskurssi seuraavan kerran tammikuussa 2023

Löydä syvät lihakset, sisäinen korsetti & pidennä lyhentyneet ja kireät lihakset! Tervetuloa tutustumaan pilateksen ja syvävenyttelyn peruskäsitteisiin ja -liikkeisiin. Tavoitteena on vahvistaa syviä lihaksia ja parantaa lihasten toiminnallisuutta. Lopputuloksena on vahva keho, hyvä ryhti ja liikkumisen vapaus.

Peruskurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla. 

Kurssiin kuuluu yhteensä 5 harjoitustuntia ja 1 (yksi) vapaavalintainen viikkotunti, kurssin hinta on 85 €. 

Ilmoittaudu / kysy lisätietoja sähköpostitse 
studio@topaasi.fi

 

Kävely-kurssi (Nordic walking) seuraavan kerran keväällä 2023

Kävely-kurssilla opitaan sykettä ja kuntoa kohottava kävelytekniikka, joka vahvistaa ylävartaloa ja vapauttaa niska- ja hartiaseudun jännitystiloja. Oikea tekniikka helpottaa selän pitkien ojentajien ylimääräistä työtä ja lisää selän nikamien aineenvaihduntaa. Kävelykurssi on 2x 75min, halutessasi voit osallistua myös vain yhteen päivään.

Kävely-kurssin jälkeen voit osallistua myös ohjatuille Ulkotunneille, joissa liikutaan yhdessä kauniissa maisemissa. Ulkotunneilla lämmitellään alussa, venytellään lopussa ja käydään kävelemässä sauvojen kanssa maastossa.

Omat kävelysauvat mukaan! Hinta 35€

 

SPS selän spiraalistabilaatio peruskurssi 

Spiraalistabilaation avulla vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa ja pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä. Näin vähennetään painetta välilevyissä, parannetaan niiden aineenvaihduntaa sekä luodaan tilaa selkänikamien väliin. Kurssin avulla löydät pakaran aktiivisuuden ja pidennät etureiden sekä lonkankoukistajan. 

Spiraalistabilaatio (SPS) harjoittelussa käytetään metodiin erityisesti suunniteltuja vastuskuminauhoja.

Kurssin hinta on 35€.

Paikkoja on rajoitetusti, varaa pian omasi! 
Ilmoittaudu studio@topaasi.fi

Seuraa meitä somessa