Kurssit ja tapahtumat

 

 PERUSKURSSI -pilates & syvävenyttely  12. ja 19.1.2021

Peruskurssilla tutustut pilateksen ja syvävenyttelyn peruskäsitteisiin ja -liikkeisiin. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla. 
Kurssiin kuuluu yhteensä 5 harjoitustuntia ja 1 (yksi) vapaavalintainen viikkotunti. hinta 85€.

Seuraava peruskurssi on tammikuussa ti 12. ja ti 19.1.klo 18-20.30

Ryhmäkoko enintään 8 henkilöä.

Ilmoittaudu / kysy lisätietoja sähköpostitse, studio@topaasi.fi

 Voit ilmoittautua myös sähköisen ajanvarauksen kautta! https://vello.fi/topaasi/

 

SPS selän spiraalistabilaation 

SPS-harjoitteiden avulla pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä ja vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa. Samalla luodaan tilaa selkänikamien väliin ja lisätään aineenvaihduntaa. Tavoitteena vahva, toiminnallinen, terve selkä! Hinta 35€

Seuraava kurssi on la 16.1. klo 10-11.30

Ryhmäkoko enintään 6 henkilöä.

Ilmoittaudu / kysy lisätietoja sähköpostitse studio@topaasi.fi 

 

 

NISKA & HARTIAT -workshop

Seuraavan kerran keväällä 2021

Niska-hartiaseudun kivut ja vaivat ovat erittäin yleisiä ja johtuvat yleensä niskan ja hartioiden pitkään jatkuneesta staattisesta jännityksestä. Tämä on usein seurausta huonosta ergonomiasta esim. päätetyötä tehdessä.
Staattisessa työssä kaularangan välilevyt kuluvat, josta voi seurata erilaisia oireita, kuten päänsärkyä, huimausta, väsymystä, sormien pistelyä ja puutumista - jopa sormien puristusvoiman heikkenemistä!

Niskan alueen lihasten jumppaaminen, venyttäminen ja rentouttaminen ovat olennaista oireiden ehkäisyssä ja hoidossa. Tule opettelemaan tehokkaita ja helppoja liikkeitä vahvistamaan ja vapauttamaan niska-hartiaseudun lihaksia..

Et tarvitse aiempaa kokomusta, vaan tilaisuus on kaikille avoin. Workshopin hinta on 35€.

 

 

KÄVELYNTAITO-kurssit  (seuraavan kerran keväällä 2021)

Sauvakävely 1  

Parhaimmillaan sauvakävely vahvistaa ylävartaloa ja vapauttaa niska- ja hartiaseudun jännitystiloja.
Kurssilla opetellaan ja kerrataan sauvakävelytekniikkaa. Kurssilla keskitytään tekniikkaan, tehdään alkulämppärit ja loppuvenyttelyt sekä pieni lenkki luonnon reitillä hioen opittua tekniikkaa. Omat sauvat mukaan!
Kurssin hinta on 30€ (Kävelykurssi 1&2 yhteensä 50€)

Sauvakävely 2  

Kun Sauvakävely 1 -perusteet on käyty, niin tämä syventävä kävelykurssi on sinulle! Kurssilla keskitytään lantion asentoon, selkärangan kiertoon, rullaavaan askeleeseen ja rentoon & hallittuun kävelyyn! Omat sauvat mukaan!
Kurssin hinta on 30€ (Kävelykurssi 1&2 yhteensä 50€)

Kysy lisää: studio@topaasi

 

INTENSIIVINEN VENYTTELY -kurssi seuraavan kerran syksyllä 2021

Tehokas ohjelma, jossa neljän viikon aikana venytään ja vahvistutaan. Kurssin aikana kehosi ääriviivat ja linjaus muuttuvat, ryhti paranee, hengitys helpottuu ja energiasi lisääntyy. Kireydet helpottavat ja lihastasapaino paranee.
Olo kevenee, kun aineenvihdunta lisääntyy!

Kurssiin kuuluu 5 tapaamista sunnuntaisin. Kurssiin sisältyy viiden harjoituskerran lisäksi alku-ja loppumittaukset sekä harjoituskirja. Neljän viikon aikana tehdään myös kotona harjoituksia ohjelman mukaan. Kurssin hinta on 160 €.

Kysy lisätietoja sähköpostitse
studio@topaasi.fi 

 

 

SPS selän spiraalistabilaatio-kursseja ja Kävelyntaito-kursseja järjestetään kysynnän mukaan, ilmoita halukkuutesi tulla mukaan.

Kerää oma porukka (min. 4 osallistujaa), niin sovitaan teille ihan oma kurssiajankohta!  (Peruskurssi -Pilates & Syvävenyttely, SPS tai Kävelyntaito)

 

Seuraa meitä somessa