Tavoitteena työssäjaksaminen ja yhdessä liikkuminen?

Tarjoamme yhteisöille ja yrityksille toiveidenne mukaisesti räätälöityjä kehonhuolto-tunteja, syvävenyttely-tunteja ja pilates-tunteja, joko meidän salilla tai yrityksenne omissa tiloissa.

 

Kehonhuolto-tunneilla avataan kokonaisvaltaisesti kehon kireyksiä. Tunneilla rullaillaan ja hierotaan lihaksia piikkipallon ja pilates-rullan avulla. Tähän ei vaadita aiempaa kokemusta kehonhallintamenetelmistä. Kehonhuoltotunneille voi tulla eri liikunnallisista lähtökohdista.

Tunti on helppo, kiva ja tehokas -sopii kaikille!

Nordic Walking sauvakävely on sykettä ja kuntoa kohottava sauvakävelytekniikka, joka vahvistaa ylävartaloa ja vapauttaa niska- ja hartiaseudun jännitystiloja. Ulkonaliikkumista hyvällä tekniikalla!

Syvävenyttely on menetelmä, joka pidentää lyhyet ja kiristyneet lihakset, ja vahvistaa ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Tunneilla treenataan keskittymistä ja rentoutumista, ja sen kautta vahvistumista. Tavoitteena on oman kehon tuntemuksen lisääntyminen ja liikkumisen vapaus.

Pilates perustuu J.Pilateksen kehittämään kehonhallintamenetelmään. Pilates opettaa rakentamaan vahvan, toiminnallisen, ryhdikkään ja notkean vartalon. Tunneilla keskitytään vahvistamaan syviä ryhtiä ylläpitäviä lihaksia hengitystekniikkaa apuna käyttäen.

SPS selän spiraalistabilaatio on tsekkiläisen R. Smišekin kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. SPS-harjoitteiden avulla pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä ja vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa. Samalla luodaan tilaa selkänikamien väliin ja lisätään aineenvaihduntaa. 

Kaikilla tunneilla tavoitteena on siirtää menetelmät tunneilta omaan arkeen ja työhön! 

 

Esimerkkejä tyhy- ja tyky-tarjonnasta:

Rullaillen rennoksi! (kehonhuolto-tunti)

75min, max 12 osallistujaa, 175,- (sis.alv 24%)

 

Ulkoiluta selkärankaa (Kävelyntaidon perusteet)

90 min, max 30 osallistujaa, omat sauvat mukaan, 225,- (sis.alv 24%)

 

Niska notkeaksi, kyttyrä kadoksiin ja hartiat rennommaksi?

90 min, max 14 osallistujaa, 215,- (sis. alv 24%)

 

Syvävenyttely tai Pilates -näytetunti

75 min, max 12 osallistujaa, 175,- (sis.alv 24%)

 

Vahva ja terve selkä! (SPS selän spiraalistabilaatio-näytetunti)

75 min, max 8 osallistujaa 175,- (sis.alv 24%)

 

Ota yhteyttä, niin räätälöimme yrityksellesi/työyhteisöllesi sopivan paketin! Voit myös varata työyhteisöllesi oman säännöllisen harjoitustunnin. Kysy tarjous!

Irene Tontti ja Tanja Paasikallio

p. 044-033 6600 p. 050-495 0707

 

 

 

Seuraa meitä somessa